Urmăresc
http://acestblogdenervi.ro/
https://iulicika.wordpress.com/
http://www.morgothya.ro/
http://www.anabarton.ro/
https://catalinbadulescu.wordpress.com/
https://corinabrandusan.wordpress.com/
https://andreitiganas.wordpress.com/
https://eugeniacrainic.wordpress.com/
https://trubadurprinavalon.wordpress.com/
Multi vad, putini cunosc!
De asta le scriem, sa mai cunoasca!
Acum am găsit acest blog, dar tare-mi place ! e bina să vaăd că mai sunt şi oameni inteligenţti, şi cu simţul umorului…
Multumesc, Laci, si bine ai venit!
recent descoperit, vazut, placut :) multa inspiratie si umor in continuare!
puuuuuuuuup
Foarte interesant acest blog!!
Multumesc, Nicoleta!
Si pe mine ma intereseaza am probleme de sanatate.sint diabet.glanda.asm bronsihc.si ce trebuie sa fac sint angajat nu imi da concediu
În concluzie, ne-am întors de unde am plecat. Adică la zero.
Vreau sa va accesa in privat si nu găsesc un contact pe blog. Sunt convins ca e doar vina mea asumată spontan.
Scrie-mi pe otiganas@yahoo.com, sau privat pe pagina mea de FB. Mailului sa-i dai titlu cu majuscule, ca sa nu-mi scape!
Buna seara, doamna doctor! Ma bucur ca am gasit blogul Dv., felicitari pentru stilul folosit:)))), si imediat as incepe cu rugamintea sa scrieti si despre hemoroizi fiindca am cautat printre postarile Dvs. dar n-am gasit aceasta tema.
Asa-i, nu am scris nimic despre hemoroizi, varice. Buna idee, am s-o fac!
Doamna doctor, Va multmumesc foarte mult pentru informatiile postate pe pagina Dvs. de Fb. si pe pagina centrului medical dr. Onita! Va doresc concediu placut! (Intamplator am aflat de pe pagina Dvs. ca e cazul :))))) ) Toate cele bune Va doresc!
Peocura de la farmacia veterinara Mibazon.Incearca sa-l introduci in anus cat mai mult. In cateva zile vei scapa de hemoroizi ! Dupa fiecare data cand mergi la toaleta si ai scaun, spala cu apa si sapun. Reteta aflata de la medicul meu ginecolog. Am scapat definitiv, m-am pricopsit cu ei dupa nastere.
sunteti tare doamna doctor, va felicit pentru umorul dvs si va admir! Sunt farmacista si mi-ar face placere sa intalnesc cati mai multi medici ca dvs
Mare mulțămită! E o surpriză URIAȘĂ să am azi reply-uri de la doi farmaciști. E prima oară, mă învățasem cu medici sau „beneficiari”. Dar exact azi (am și vorbit la telefon!) mi-au răspuns pozitiv, iată, doi farmaciști. Asta dovedește că, în ciuda percepției generale, gândurile noastre medici- farmaciști – pacienți sunt comune. Și îngrijorările și neliniștile de sistem.
in aceasta seara am gasit un articol despre diabet si asa v-am descoperit.stiu unde gresesc ,de aceea am sa fac exact cum ati scris,fac tot posibilul.primul pas -sa slabesc[am handicap locomotor],dar o sa ma straduiesc.tinem legatura.
Ceao Otica,ai putea sa scrii cate ceva despre dermatita atopica si psoriazis?Te pup cu mare drag
Tzukk. Ma straduiesc sa ma informez beton, chit ca nu-s as in dermato.
Stimată dna dr. Otilia Țigănaș
V-am descoperit pe net, căutând medicamente destinate scăderii tensiunii arteriale. Am citi articolul „O mică schemă cu medicamentele pentru tensiune“. La început, m-am distrat pe seama americanilor, apoi am priceput cum este cu sufixele. Dar tot nu am găsit răspuns la problemele mele.
Vă redau, mai jos, pe scurt, problemele mele, aparent fără rezolvare.
Să nu uit, am împlinit 68 de ani. Regret că ne desparte o distanță foarte mare (București)!
Toamna trecută, am constatat că tensiunea mea a luat-o razna: cea mare 14….16, iar cea mică 9….10. Am apelat la medicul de familie, în care am mare încredere, dar care nu m-a putut ajuta prea mult pe partea cu tensiunea mare.
Mi-a recomandat Tertensiv. După vreo 8-10 zile, au apărut multe efecte secundare foarte deranjante. A urmat Norvasc, apoi Perindopril – din nou efecte secundare foarte deranjante.
Reactii adverse:
– tuse, scurtarea respiraţiei
– ameţeli, vertij, slăbiciune, crampe musculare, vedere înceţoşată și chiar dureri de ochi, senzaţie de zgomote în urechi
– respiraţie şuierătoare şi scurtarea respiraţiei
– bătăi de inimă neregulate (cateodata)
– palpitații slabe (uneori)
– stare de oboseală
– gâfâit la efort minim (chiar și la punerea ciorapilor în picioare sau mers 20-30 de pași).
Ca urmare, m-am dus la o clinică de cardiologie, unde o doctoriță frumuoasă și deșteaptă a adăugat Nebilet. Așa am scăpat de aproape toate efectele secundare, cu excepția unuia: gâfâit la efort minim, dar fără a obosi. În timpul iernii nu m-a deranjat. Însă, odată cu creșterea temperaturii, s-a adăugat transpirația excesivă, care este aproape de nesuportat.
Mi-au fost făcute mai multe investigații medicale, inclusiv EKG. Toate au ieșit foarte bine. Deci sunt sănătos-tun, dar gâfâi și transpir cumplit!
Credeți că aș putea scăpa cumva de gâfâit și transpirație?
Sărut mâna,
Traian Dobre